Prima pagină  |   Harta site-ului  |  Flux RSS  |  Masterat Management Politic și Electoral   | Platforma CICDE E-learning 

     Română      Русский      English
Webinar ’“Scoala democratica – concept si mod de functionare” desfasurat in cadrul proiectului ‘Engleza – catalizator al democratiei scolare
Data / Perioadă: marţi, 19 octombrie 2021
Ora: 17:00 - 19:00
Locaţie: platforma de instruire la distanță e-learning.cicde.md
Ce? Unde? Când? regional în domeniul electoral
Data / Perioadă: marţi, 19 octombrie 2021
Ora: 18:00
Locaţie: platformă de comunicare la distanță
E-hub “Bune practici de asigurare a accesibilitatii alegerilor”
Data / Perioadă: miercuri, 20 octombrie 2021
Ora: 14:00
Locaţie: Stream Yard live pe pagina de facebook CICDE
Formare de formatori pentru instruirea profesorilor de educatie civica si a profesorilor de educatie pentru societate „Alegeri de la A la Z”
Data / Perioadă: vineri, 22 octombrie 2021
Ora: 09:00 - 17:00
Locaţie: Vasile Alecsandri 119
Webinar “Educația școlară a copiilor în spiritul democratiei participative” desfasurat in cadrul proiectului ‘Engleza – catalizator al democratiei scolare
Data / Perioadă: marţi, 26 octombrie 2021
Ora: 17:00 - 19:00
Locaţie: Platformă de instruire la distanță

    

   

         

   

 

 

 


Prima pagină  »  Mesajul Directoarei CICDE, Dr. Doina BORDEIANU
Mesajul Directoarei CICDE, Dr. Doina BORDEIANU

 

Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral este o comunitate de formatori uniți în jurul echipei de bază, specializați în instruirea actorilor electorali din Republica Moldova și în promovarea valorilor democrației participative. În timp, CICDE a devenit mai mult decât o simplă instituție bugetară, CICDE este o piesă cheie în procesul electoral, este un model de dedicație, profesionalism și integritate. 

La noi găsiți cursuri de formare inițială și continuă în domeniul electoral pentru funcționarii electorali, observatori, reprezentanți ai concurenților electorali, operatori, registratori, contabili, trezorieri, reprezentanți ai forțelor de ordine etc. Tot noi suntem cei care ne implicăm în formarea cetățenilor activi de mâine prin programe precum Democrația se învață, Alegerea consiliilor de elevi, Educație electorală timpurie. O componentă importantă este cercetarea subiectelor de interes electoral pentru a oferi factorilor de decizie o fundamentare științifico-practică a politicilor din domeniul electoral.

În următorii 4 ani intenționăm să consolidăm echipa și imaginea CICDE de institutie moderna, profesionista si impartială, să modernizăm platforma de e-learning pentru a acoperi mai multe grupuri țintă și a promova învățarea combinată, să dezvoltăm și să permanentizăm mai multe cursuri de instruire și educație civică.

Sunt multe posibilităţi prin care o persoană poate participa în viața comunității sale și poate susține democrația din Republica Moldova. Vă invităm să le descoperiți împreună cu noi! Beneficiarii noștri sunt și partenerii noștri.

Sunt onorată să fiu directoarea Centrului și să desfășor din această funcție activitatea pe care o iubesc. Noi investim în oameni, începând cu cei mai mici, deoarece credem cu adevărat că DEMOCRAȚIA POATE FI ÎNVĂȚATĂ.

 


Ultima redactare: ..19.02.2020   

Prima pagină  »  Mesajul Directoarei CICDE, Dr. Doina BORDEIANU


© 2021 Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral pe lângă Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova   |   Site elaborat de Andrei Madan
PAGINA ÎN SUS