Prima pagină  |   Harta site-ului  |  Flux RSS  |  Masterat CICDE  | Platforma E-learning | Cursuri CICDE | Consultanță CICDE

     Română      Русский      English
Prima pagină  »  Mesajul Directoarei CICDE, Dr. Doina BORDEIANU
Mesajul Directoarei CICDE, Dr. Doina BORDEIANU

 

Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral este o comunitate de formatori uniți în jurul echipei de bază, specializați în instruirea actorilor electorali din Republica Moldova și în promovarea valorilor democrației participative. În timp, CICDE a devenit mai mult decât o simplă instituție bugetară, CICDE este o piesă cheie în procesul electoral, este un model de dedicație, profesionalism și integritate. 

La noi găsiți cursuri de formare inițială și continuă în domeniul electoral pentru funcționarii electorali, observatori, reprezentanți ai concurenților electorali, operatori, registratori, contabili, trezorieri, reprezentanți ai forțelor de ordine etc. Tot noi suntem cei care ne implicăm în formarea cetățenilor activi de mâine prin programe precum Democrația se învață, Alegerea consiliilor de elevi, Educație electorală timpurie. O componentă importantă este cercetarea subiectelor de interes electoral pentru a oferi factorilor de decizie o fundamentare științifico-practică a politicilor din domeniul electoral.

În următorii 4 ani intenționăm să consolidăm echipa și imaginea CICDE de institutie moderna, profesionista si impartială, să modernizăm platforma de e-learning pentru a acoperi mai multe grupuri țintă și a promova învățarea combinată, să dezvoltăm și să permanentizăm mai multe cursuri de instruire și educație civică.

Sunt multe posibilităţi prin care o persoană poate participa în viața comunității sale și poate susține democrația din Republica Moldova. Vă invităm să le descoperiți împreună cu noi! Beneficiarii noștri sunt și partenerii noștri.

Sunt onorată să fiu directoarea Centrului și să desfășor din această funcție activitatea pe care o iubesc. Noi investim în oameni, începând cu cei mai mici, deoarece credem cu adevărat că DEMOCRAȚIA POATE FI ÎNVĂȚATĂ.

 Prima pagină  »  Mesajul Directoarei CICDE, Dr. Doina BORDEIANU


© 2023 Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral pe lângă Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova   |   Site elaborat de Andrei Madan
PAGINA ÎN SUS