Prima pagină   |   Harta site-ului   |  Flux RSS    |   Abonare la stiri prin email   |   Contacte   |     Platforma CICDE E-learning

     Română      Русский      English
Prima pagină  »  Resurse Media  »  Publicaţii  »  Anul 2019
Publicații anul 2019
Manualul membrului consiliului electoral de circumscripţie. Alegerile Parlamentului 24 februarie 2019
Publicat: 02.01.2019   

Prezentul material didactic este destinat membrilor organelor electorale constituite în circumscripțiile electorale de nivelul II pentru organizarea și desfășurarea alegerilor parlamentare în baza sistemului electoral mixt. Manualul descrie atribuţiile consiliului electoral de circumscripție şi acţiunile pe care acesta urmează să le realizeze în cadrul alegerilor parlamentare din 24 februarie 2019.

Conținutul manualului a fost elaborat în corespundere cu ultimele modificări la cadrul normativ electoral și cuprinde recomandări practice privind modul de organizare a activității consiliului, interacțiunea cu alte organe electorale și autorități publice, perfectarea documentației electorale și totalizarea rezultatelor alegerilor în circumscripția electorală.

Materialul a fost realizat de Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral, cu coordonarea prealabilă a direcțiilor din cadrul Comisiei Electorale Centrale.

Descarcă documente ataşate
pdf, 2 MBPublicații anul 2019

Publicat: 02.01.2019   


© 2019 Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral pe lângă Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova   |   Site elaborat de Andrei Madan
PAGINA ÎN SUS