Prima pagină   |   Harta site-ului   |  Flux RSS    |   Abonare la stiri prin email   |   Contacte   |     Platforma CICDE E-learning

     Română      Русский      English
Prima pagină  »  Despre CICDE  »  Echipa CICDE
Echipa CICDE

A activat în cadrul Comisiei Electorale Centrale timp de șase ani și a fost implicată în cinci scrutine naționale. Deține titlu de Doctor în Științe Politice, susținut în cadrul Universității “Alexandru Ioan Cuza” din Iași, România.
Și-a dorit să devină medic, dar experiența i-a demonstrat că are altă vocație. Specializată în drept civil, jonglează cu abilitate domeniul resurselor umane, achizițiilor publice și legislația electorală. Spiritul dreptății și egalității o caracterizează în totalitate și e sigură că două calități pe lume sunt imposibil de simulat: bunătatea și inteligența umană.
Să activeze în domeniul pedagogiei a fost un vis din copilărie. Astăzi a găsit o altă formă foarte apropiată, să îl realizeze. Prin instruire și educație civică. Domeniul electoral a fost o provocare pentru ea, o încercare de a îmblânzi optimizarea volumului de muncă cu gestionarea timpului, mai ales în cadrul scrutinelor. Consideră că e organizată, iubește să călătorească și crede că e o însușire regească să faci bine și să rămâi surd la insulte.
Precum fiecare are nevoie în viață de ceva care să-l inspire, de la finele anului 2013, ea este inspirată de domeniul electoral. A văzut în el o oportunitate de a-și încerca puterile și de a descoperi tărâmul alegerilor. Însușirea multor programe de instruire, livrarea de training-uri, coordonarea sutelor de seminare, colaborarea cu mii de beneficiari, legarea prieteniilor pe viață, iar mai nou metodologia cercetării și analizei sunt pași suficienți care o conving că-i place acest domeniu.
A studiat relații internaționale, însă domeniul politic și electoral l-a atras ca un magnet. A fost concurent electoral, consilier local, iar la moment, comunicarea cu beneficiarii CICDE și promovarea activităților instituției au devenit parte a responsabilităților zilnice. E pasionat de diplomație, natură și a-i ajuta pe ceilalți la nevoie e o oportunitate pentru el.
Contabil principal


© 2020 Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral pe lângă Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova   |   Site elaborat de Andrei Madan
PAGINA ÎN SUS