Prima pagină   |   Harta site-ului   |  Flux RSS    |   Abonare la stiri prin email   |   Contacte   |     Platforma CICDE E-learning

     Română      Русский      English
Formare formatori, observatori, reprezentanți.
Data / Perioadă: miercuri, 18 septembrie 2019
Ora: 09:00 - 17:00
Locaţie: Municipiul Chișinău str. Vasile Alecsandri 119.
Instruire operatori Call Centru
Data / Perioadă: joi, 19 septembrie 2019
Ora: 09:00 - 17:00
Locaţie: Municipiul Chișinău str. Vasile Alecsandri 119.
Formare formatori(oare) BESV
Data / Perioadă: sâmbătă, 21 septembrie 2019
Ora: 09:00 - 17:00
Locaţie: Formare formatori(oare) BESV
Instruirea Biroului Electoral al Secției de Votare
Data / Perioadă: marţi, 24 septembrie 2019 - sâmbătă, 05 octombrie 2019
Ora: 09:00 - 17:00
Locaţie: Republica Moldova
Instruirea operatori Call Centru
Data / Perioadă: joi, 26 septembrie 2019
Ora: 09:00 - 17:00
Locaţie: Municipiul Chișinău str. Vasile Alecsandri 119.

       

  


   
   

   

 

Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente


Prima pagină  »  Despre CICDE  »  Echipa CICDE
Echipa CICDE

Expert internațional în domeniul electoral, analist electoral pentru diferite organizații internaționale, observator în nenumărate misiuni de observare a alegerilor, profesor universitar și un manager creativ. Încurajează și inspiră prin puterea exemplului. Consideră că dezvoltarea culturii electorale este responsabilitatea fiecărui cetățean.
De la dorința din copilărie de a deveni învățătoare și dorința bunicăi de a o vedea medic, anii au purtat-o în sfera administrației publice, managementului politic și electoral. Adoră lectura, recitește cu orice ocazie în timpul liber „Micul prinț” și „Să ucizi o pasăre cântătoare”. Consideră că limpede nu vezi decât cu inima și miezul lucrurilor nu poate fi văzut cu ochii. Apreciază sinceritatea, pe care o consideră cea mai de preț calitate a oamenilor.
Și-a dorit să devină medic, dar experiența i-a demonstrat că are altă vocație. Specializată în drept civil, jonglează cu abilitate domeniul resurselor umane, achizițiilor publice și legislația electorală. Spiritul dreptății și egalității o caracterizează în totalitate și e sigură că două calități pe lume sunt imposibil de simulat: bunătatea și inteligența umană.
Să activeze în domeniul pedagogiei a fost un vis din copilărie. Astăzi a găsit o altă formă foarte apropiată, să îl realizeze. Prin instruire și educație civică. Domeniul electoral a fost o provocare pentru ea, o încercare de a îmblânzi optimizarea volumului de muncă cu gestionarea timpului, mai ales în cadrul scrutinelor. Consideră că e organizată, iubește să călătorească și crede că e o însușire regească să faci bine și să rămâi surd la insulte.
Precum fiecare are nevoie în viață de ceva care să-l inspire, de la finele anului 2013, ea este inspirată de domeniul electoral. A văzut în el o oportunitate de a-și încerca puterile și de a descoperi tărâmul alegerilor. Însușirea multor programe de instruire, livrarea de training-uri, coordonarea sutelor de seminare, colaborarea cu mii de beneficiari, legarea prieteniilor pe viață, iar mai nou metodologia cercetării și analizei sunt pași suficienți care o conving că-i place acest domeniu.
A studiat relații internaționale, însă domeniul politic și electoral l-a atras ca un magnet. A fost concurent electoral, consilier local, iar la moment, comunicarea cu beneficiarii CICDE și promovarea activităților instituției au devenit parte a responsabilităților zilnice. E pasionat de diplomație, natură și a-i ajuta pe ceilalți la nevoie e o oportunitate pentru el.
Contabil principal


© 2019 Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral pe lângă Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova   |   Site elaborat de Andrei Madan
PAGINA ÎN SUS